Jogi nyilatkozat

A Szimbol Kreatív Stúdió által készített weboldalak, bemutatkozó anyagok, egyéb elektronikus és nyomtatott anyagok felületein található összes adat, leírás, tájékoztató szöveg, kép, valamint az oldal grafikai és technikai szerkezete, funkcióinak megvalósítási módja, a Szimbol Kreatív Stúdió kizárólagos tulajdonát képezik.

Ezek felhasználása a jogtulajdonos írásos hozzájárulása nélkül a szerzői jogok megsértését jelenti és jogi következményeket von maga után.

Mindent megteszünk, hogy mások vallási, politikai vagy erkölcsi érzékét ne sértsük az általunk készített munkákkal.

Mivel azonban az elektronikus formában közölt tartalom a megrendelő részére történő átadás után nagyon egyszerűen módosítható, változtatható, így a Szimbol Kreatív Stúdió az általa készített weboldalak, bemutatkozó anyagok és egyéb elektronikus (nem nyomtatott) anyagok tartalmáért, nem tud felelősséget vállalni.

Az elektornikus formában átvett szövegeket, vagy szövegrészeket (ha szükséges) igyekszünk mind helyesírás-, mind tartalmi szempontból korrektúrázni.

Azonban a megrendelő által hibásan leadott szövegek pontatlan megjelenéséért kizárólag a megrendelőt terheli a felelősség.

Hívjon most!

+36 (3O) 3O3-5245

Részletes,
személyre szabott
weboldal tervezetet,
és árajánlatot kérek

Legújabb cikkeink

Téma: internet

A weboldal és ami mögötte van

A weboldal és ami mögötte van

Ebben az írásban rövid áttekintést szeretnénk nyújtani azok számára, akik szeretnének kicsit mögé látni egy színpompás, izgő-mozgó weboldal felületének.

bővebben
Köszöntő

Köszöntő

Információk a blog felépítéséről és a cikkek témájáról.

bővebben