"Az ösztöneid amikor azt súgják, hogy ez tűnik megfelelőnek, akkor igazából azt üzenik, hogy ez tűnik ismerősnek."
"Akinek nyerő kártyái vannak, mindig tisztességesen játszik." - / Oscar Wilde /

Weboldal készítés

Az alábbiakban szeretnénk Önt arról tájékoztatni, hogyan lesz az ön elképzeléseiből és igényeiből egy korszerű és jól működő weboldal, amely méltó az ön tevékenységéhez vagy cégéhez és amelyet büszkén mutathat meg majd ügyfeleinek és barátainak.

Kapcsolatba lépés

Új ügyfeleink általában korábbi elégedett megrendelőink ajánlásain keresztül szoktak eljutni hozzánk. Azonban természetesen könnyen előfordulhat az is, hogy ön mégis az interneten találkozott cégünkkel.

Mindkét esetben a legjobb amit tehet, hogy egy ingyenes személyreszabott weboldaltervezetet kér tőlünk.

Ha lehetőség van személyes egyeztetésre, az még szerencsésebb, mivel átfogóbb képet kaphatunk a bemutatásra szánt termékekről vagy szolgáltatásokról.

Weboldaltervezet

Az előzetes egyeztetést követően elküldünk vagy átadunk önnek a részletes weboldaltervezetet, amely tartalmaz egy pontos árakalkulációt is. Ha a tervezett tartalom kiegészítésre szorul, akkor a tervezetet az igényeknek megfelelően módosítjuk.

Munka kezdése

Amennyiben a találkoznak az elképzeléseink, elindíthajtuk a közös munkát.

1. lépés – Domain név regisztráció

A domain név (ejtsd: ‘domén’) lesz a weboldal azonosítója (címe) az interneten. A weboldalkészítés megkezdése előtt érdemes a domaint minél hamarabb levédeni, mivel meglehetősen bosszantó lesz, ha a munka végén derül ki, hogy az általunk választott domain már foglalt.

Kitöltjük a domain regisztrációs lapot. A domain név lesz az a cím amelyen az Ön weboldalát a regisztráció megtörténte után megtalálják az Interneten. Például: www.szimbol.hu

A domain név regisztráció költsége: 2.000 Ft

Minden további évben a domain fenntartásának díja: 2.000 Ft

Amennyiben önnek már van domain neve, akkor természetesen a fenti procedúra nem szükséges,

A domain név bejegyzésének időtartama 2011. június 1. óta 2-3 munkanapra csökkent.

2. lépés – Tárhely bérlés

Az interneten látható oldalakat nézegetve gyakorlatilag a saját számítógépünkre letöltjük egy másik távoli számítógép tartalmát.

Egy ilyen kiszolgáló számítógépen (szerver) lesznek elhelyezve az ön weboldalát felépítő elemeket (képek, szöveg, stb.). A Szimbol Kreatív Stúdión keresztül a tárhely bérlet éves költsége egy átlagos weboldal részére 6.000 Ft.

Emlékeztetőül a technikai feltételek költsége összesen: 8.000 Ft
2.000 Ft – Domain név regisztráció
6.000 Ft – Tárhely bérlet

3. lépés – Előkészületek

Körbejárjuk a bemutatásra szánt céget, megismerjük a színvilágát, magunkba szívjuk a hangulatát és elkészítjük a szükséges képeket.

4. lépés – Közös tervezés

Elkészítjük a weboldal részletes terveit, meghatározzuk a menüpontok számát és tartalmát, majd elkészítjük az ön feladatlistáját. A megrendelőinktől jellemzően mindössze egy beköszöntő, üdvözlő szöveget várunk, néhány gondolatot a termékekhez és a szolgáltatásokhoz, az árak kidolgozását, apró összekötő szövegeket. A fentiek összeállításában is nagyon szívesen a segítségére leszünk, ötletekkel, sablonokkal, bevált módszerekkel.

5. lépés – Kialakítás

Elkezdődik a weboldal készítés gyakorlati megvalósítása. Elkezdjük a grafikai keretrendszer megtervezését és kidologzását. A navigáció leprogramozását, a fényképek optimalizálását, stb. A technikai részletekkel sem most sem akkor nem kívánjuk untatni.

6. lépés – I. Egyeztetés

Amikor megszületik a weboldal arculata, összeülünk a megrendelővel és átnézzük mi az ami tetszik és mi az ami kevésbé. Pontosítjuk az esetlegesen változtatandó részeket.

7. lépés – Tartalomfeltöltés

Kialakítjuk a menüpontokon belül található felületeket, és megtöltjük azokat tartalommal.

8. lépés – II. Egyeztetés

Átnézzük a szövegek és a tartalom helyességét. Elkészítjük az esetleges hibalistánkat.

9. lépés – Idegennyelvű változatok kialakítása (amennyiben igényli)

A magyar változat végleges változatának elfogadása után. Kivonatot készítünk a weblap szöveges tartalmából és egyéb grafikai elemeiből (gombok, feliratok). Ha az ön cégének saját fordítói vannak, akkor ezt a kivonatot átadjuk a fordítás elkészítéséhez. Egyébként gyakorlott fordítóink készítik el az idegennyelvű szövegeket. A lefordított szövegek alapján kialakítjuk az idegennyelvű változatokat.

10. lépés – Átadás

Megmutatjuk a weboldalt működés közben és átadjuk a költségekről a számlát.

Ingyenes, személyreszabott weboldaltervezetet kérek

Hívjon most!

+36 (30) 303-5245

Kérdése van? Írjon nekünk!

Üzenetküldés

Legutóbbi munkáink